Hoe Kan Je Je Lot Beïnvloeden?

Laitman_198Vraag: Bestaat er zoiets als het lot? En zo ja, hoe kan ik daar dan invloed op uitoefenen?

Antwoord: Een ieder heeft zijn eigen lot. Wij kunnen ons lot beïnvloeden en veranderen als we ons actief laten beïnvloeden door de onthulling van het Hoge Licht, door de verbinding met de vrienden in de groep.

Als je eenmaal de correcte wederzijdse verbinding tussen jezelf en je vrienden herstelt, een verbinding die in ieder geval in zekere mate lijkt op het principe: “Heb je vriend lief als jezelf”, begint de Hoge Kracht onmiddellijk te werken en ons naar onze inspanning te beïnvloeden. Op die manier begint ons lot te veranderen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/20/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: