Het Spirituele Pad Van Een Man En Van Een Vrouw

laitman_622_01Vraag: Hoe bereikt een vrouw spiritualiteit. Ik heb al gelezen dat een vrouw vooral haar man moet steunen en dissemineren, maar ik begrijp niet hoe een vrouw nu precies spiritualiteit bereikt door haar man (de mannengroep) te ondersteunen.

Antwoord: Het pad van een man met betrekking tot de Schepper is hetzelfde pad als dat van een vrouw met betrekking tot haar gezin of het mannelijke deel van de groep. Een vrouw is het hoofd van het gezin en het huis want daar ligt haar werk en haar dienstbaarheid. Het werk van een man is hetzelfde met betrekking tot de groep en de Schepper. Het werk van een vrouw in onze wereld is het voorbeeld van de wijze waarop een man in spiritualiteit moet leren werken.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed