Het Minimum Van Velen Is Twee

laitman_255Vraag: Het lijkt niet mogelijk om in één leven ook maar een millimeter dichter bij de Schepper te komen. Het werk is zo moeilijk dat je soms het gevoel hebt dat je te zwak bent. Wat kunnen we daaraan doen?

Antwoord: Zulke staten kan je alleen met de hulp van de juiste omgeving overwinnen. Er bestaat geen enkele andere manier! Iemand die alleen zit en met niemand samen studeert, wacht tevergeefs op succes.

Als iemand de Wijsheid van Kabbalah studeert, is de studie natuurlijk vruchtbaar. Als je zo snel mogelijk en op de juiste manier verder wilt komen, moet je dat met de juiste groep doen en de groep en de studie op de correcte manier combineren. Je moet minimaal één partner vinden, eventueel virtueel.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/13/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: