Fysieke Problemen En Spirituele Ontwikkeling

laitman_627_1Vraag: Is voor een vrouw één spirituele wortel die haar verbindt met één man voldoende en kan een man verscheidene vrouwen hebben?

Antwoord: We moeten fysieke problemen niet verbinden met spirituele ontwikkeling. We ontwikkelen ons op beide gebieden, op fysiek gebied en op spiritueel gebied, deze twee aspecten moeten we niet met elkaar vermengen.

Ik kom persoonlijk niet tussenbeide en ik geef mijn studenten geen enkel advies.

Volwassenen die de Wijsheid van Kabbalah komen bestuderen, hebben belangstelling voor spirituele ontwikkeling, richt je dus daarop en bestudeer dat! Daar buitenom stelt ons fysieke lichaam verschillende eisen en heeft het natuurlijke behoeften (voedsel, seks, gezin en familie, geld, respect, controle en kennis), deze behoeften moeten we zodanig vervullen dat zij onze spirituele ontwikkeling niet verstoren.

Het heeft geen zin om in de psychologie van ons fysieke lichaam te duiken. Dit heeft niets te maken met de Wijsheid van Kabbalah. We moeten ons bezig houden met onze spirituele ontwikkeling en verder verdiepen we ons vanuit onszelf in adviezen voor onszelf en ons gezinsleven.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/6/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed