Experimenten Van Kabbalisten

laitman_276_01Vraag: In de natuurwetenschappen worden er experimenten uitgevoerd om de natuur beter te leren begrijpen. Voeren Kabbalisten ook experimenten uit, maar dan op de Hoge Natuur?

Antwoord: Kabbalisten hebben niets anders in handen dan deze experimenten. Ze vinden echter elke seconde plaats omdat een Kabbalist voortdurend communiceert met de inspanning van de vrienden, van de zogenaamde Kabbalistische gilde.

Wanneer zij in interactie zijn met gelijkgestemde mensen, hebben zij de mogelijkheid om hun verschillende verlangens en krachten in bepaalde combinaties bij elkaar te brengen. Als resultaat daarvan krijgen zij een oneindig aantal gezamenlijke combinaties, zo beïnvloeden zij het Hoge Licht.

Dit alles vindt plaats tijdens het bestuderen van de oorspronkelijke Kabbalistische bronnen, als zij in contact zijn met het Hoge Licht dat hen beïnvloedt, bovendien hebben zij dan zelf ook invloed op het Hoge Licht. Eén voor één wordt iedereen hierdoor beïnvloed.

Er is dus een heel grote toevloed van informatie. Dat is echter niet moeilijk, want het komt naar een Kabbalist toe in de vorm van gevoelens, niet in de vorm van hoeveelheden. Een Kabbalist zwemt erin zoals in muziek, alles is volkomen in harmonie. Hij vat de diepe essentie van deze harmonie en wordt daarom niet moe. Integendeel, hierdoor ontwikkelt hij zich juist en het vervult hem met opperste vrede.

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/28/16

In verband met vakantie zullen de komende weken de blogs niet altijd dagelijks verschijnen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed