De Schepper Wacht Op Jouw Roep

laitman_239Vraag: Is de Wijsheid van Kabbalah voor iedereen bestemd of alleen voor een speciaal deel van de mensheid? Waarom zou een ‘gewoon mens’ zich willen bezighouden met het Werk van de Schepper?

Antwoord: De Schepper trekt speciaal aan ons, schudt ons door elkaar en stuurt ons allerlei verstoringen en crises. Hij doet dat zodat wij onze lotsbestemming willen corrigeren en ons tot Hem wenden voor hulp. Met dit doel stuurt Hij ons alle moeilijkheden.

Als wij ons niet tot Hem wenden, maar proberen om zelf iets te doen binnen het raamwerk van ons leven, voelen we ons zelfs nog slechter, want als we ons dan tot Hem wenden, dwingen wij Hem ertoe om ons weer een portie lijden te sturen, zodat we ons uiteindelijk tot Hem zullen wenden.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/20/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed