Aan Een Mens Een Bepaalde Hoeveelheid Licht Geven

Dr. Michael LaitmanVraag: Geeft u als Kabbalist aan iemand informatie die overeenstemt met zijn bevattingsvermogen? Hoe kunt u dat, is dat iets wat alleen een Kabbalist weet?

Antwoord: Ik probeer om af te dalen naar het niveau van die mens, tegelijkertijd weet ik echter ook dat er dingen zijn die hij wel zal horen maar niet begrijpen.

Er kunnen ook onaangename antwoorden bij mijn uitleg aanwezig zijn en iemand kan wat ik zeg zelfs volkomen tegengesteld opvatten. Ik heb echter geen andere keuze. Ik moet toch een kleine hoeveelheid Licht in een mens planten. Dan hangt het verder af van de wijze waarop het Licht werkt.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/20/16

In verband met vakantie zullen de komende weken de blogs niet altijd dagelijks verschijnen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed