Mannelijke En Vrouwelijke Zielen

laitman_570Vraag: Kan een vrouwelijke ziel reïncarneren als een mannelijke ziel en vice versa? Hoe kunt u het feit, dat een vrouw een mannelijk karakter kan hebben, verklaren?

Antwoord: Het karakter van een mens zegt niets over de eigenschappen van zijn ziel. Als iemand de Wijsheid van Kabbalah gaat bestuderen, krijgt hij Krachten van Boven, van het Omringende Licht. Na enkele jaren serieuze studie waarin hij totaal verandert en van de staat van Lo Lishma (niet voor Hem) verandert naar de staat van Lishma (voor Hem), ondergaat hij grote veranderingen en wordt zijn karakter volledig getransformeerd.

Wat de reïncarnatie van een vrouwelijke ziel als een mannelijke ziel aangaat en vice versa: dit bestaat niet in de spirituele wereld. Iedere ziel bestaat uit zowel een mannelijk als een vrouwelijk deel. Het ene deel kan niet zonder het andere bestaan, het is een dipool.

Als je je met iemand verbindt vanuit je mannelijke deel, maak je verbinding met die ander via het vrouwelijke deel omdat alle zielen in een gezamenlijke flow met elkaar verbonden zijn. Er is hetzij een dominant mannelijk of een dominant vrouwelijk deel in ieder van ons aanwezig, maar over het algemeen zijn ze in evenwicht met elkaar.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: