Italiaanse Rechtse Krant Geeft ‘Mein Kampf’ Weg

laitman_600_02In het Nieuws (Reuters): “Maar weinig mensen zouden geloofd hebben dat Adolf Hitler’s autobiografie Mein Kampf  in de 21e eeuw opnieuw een bestseller zou worden. Maar dat is nu precies wat er eerder dit jaar is gebeurd bij het verstrijken van het auteursrecht van de Duitse staat, waarvan men gebruik maakte om de herdruk van het boek te verbieden.

“Op zaterdag werd ‘Mein Kampf ‘ zelfs nog breder toegankelijk in Europa. De Italiaanse krant Il Giornale verspreidde exemplaren van het boek onder de lezers van de zaterdageditie …. ”

Mijn Commentaar: In ieder geval, zijn er na de opheffing van de beperkingen voor de verspreiding van dit boek mensen en inkomsten om het vrij te verspreiden onder alle belangstellenden.

Verder hangt het van het volk Israël  af; als we onze opdracht vervullen en aan de wereld onze eenheid laten zien, zal de Kracht van Correctie naar alle naties van de wereld stromen en zullen ook zij zich rond eenheid verzamelen.

Als wij, het volk Israël, van elkaar afgescheiden blijven, zal daardoor de Kracht van Correctie op de tegenovergestelde wijze actief zijn om ons naar de juiste besluitvorming te leiden en zullen we weer met een Holocaust geconfronteerd worden, maar dan op wereldschaal. Dus Joden, het besluit ligt bij jullie!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: