Het Ultieme Doel Blijft Onveranderd

laitman_610_2Vraag: Kan de Schepper veranderen, zodat het ultieme Doel van onze verdere voortgang en ontwikkeling zal veranderen?

Antwoord: Nee. Het einddoel zal niet veranderen want het bestond al aan het beginpunt van de Schepping. De twee punten verbinden zich met elkaar, zodat zich daartussen een formule vormt waardoor alle niveaus van de Schepping zich ontwikkelen: het minerale, vegetatieve, animale en sprekende niveau van de natuur.

Door de gehele geschiedenis van de evolutie heen ontwikkelen deze niveaus zich. De uiteindelijke staat zal bereikt zijn als alle vier niveaus van de natuur samensmelten tot één enkele gemeenschappelijke harmonie waarin de Schepper volledig onthuld zal worden.

De Schepper is de eigenschap van Geven aan elkaar en van Liefde, in een vorm die – vanuit de eerder gefragmenteerde egoïstische massa – op de juiste wijze tot  één geheel geworden is.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/13/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed