Er Bestaat Geen Onzijdig Geslacht In De Natuur

laitman_559Vraag: In Europa zijn er kleutergroepen waarin kinderen niet naar geslacht worden ingedeeld, ze worden ’het’ genoemd. Men gaat ervan uit dat een kind in de loop van de tijd zijn eigen sekse moet bepalen. Hoe is dit in een beschaafde wereld mogelijk?

Antwoord: Ik weet niet hoe het mogelijk is om een mens ‘het’ te noemen terwijl de natuur een nauwkeurige verdeling heeft gecreëerd tussen ‘zij’ en ‘hij’.

In het Hebreeuws komt er geen onzijdig voor. Hebreeuws is de taal van de oorsprong, deze taal komt uit het Hoge Systeem van Bestuur voort waar een duidelijke verdeling bestaat tussen het mannelijke deel en het vrouwelijke deel. Het is niet mogelijk om iets met een mannelijk woord te benoemen en dan naar een vrouwelijke benaming over te gaan, of andersom. Het begrip ‘het’ bestaat dus niet in de natuur. Er is een mannelijk deel of een vrouwelijk deel; een mannelijke of een vrouwelijke eigenschap.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/6/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed