De Geest Van Verval Waart Door Europa

Laitman_408In het Nieuws (Lenta.ru): “De Voorzitter van de Raad van Europa sprak over ‘de geest van verval’ van de EU:

”Steeds meer EU-burgers hebben een gevoel van Euro-scepticisme en zelfs Euro-pessimisme,” zo verklaarde het hoofd van de Europese Raad, Donald Tusk.

”De geest van ineenstorting waart door Europa en het idee van een federatie lijkt mij hierop niet het beste antwoord“, zei hij tijdens zijn toespraak op een bijeenkomst van politici van de Europese Volkspartij in Luxemburg.

“Tusk zei ook dat het Europese beleid uitsluitend gaat over de Europese integratie en dat men niet heeft opgemerkt dat de man in de straat dat enthousiasme niet deelt.”

Antwoord: Men zou niet hebben moeten beginnen aan de eenzijdige eenwording van dit continent zonder mensen te hebben voorbereid en hen te hebben geleerd hoe we ons kunnen verenigen boven eeuwenoude meningsverschillen en tegenstellingen uit! Maar wie luistert er eigenlijk naar Kabbalisten!

Nu komt er een crash die vele aspecten heeft. Nu ervaren we de werking van wat er geschreven staat over Beito (in zijn tijd), veroorzaakt door de ontwikkeling van kwade egoïstische krachten van Boven, zonder enige verzachting door de goede altruïstische Kracht, want er is niemand in Europa om deze goede Kracht in de Europese gemeenschap te brengen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed