Magische Trucs – Alleen In Een Circus

laitman_600_04Vraag: Zag u, toen u in aanraking kwam met de Wijsheid van Kabbalah, meteen dat er een diepe betekenis was of wilde u eerst magie leren?

Antwoord: Ik heb nooit magie willen leren, dat heb ik altijd verafschuwd. Ik ben een wetenschapper, dus ik begreep dat magie niet van belang is. Magische trucs horen alleen in een circus thuis.

Wat voor nut heeft het gehad dat Nostradamus, Messing en Wanga de toekomst konden voorspellen? Hebben zij hiermee iets bereikt? Ze spraken over wat zij aanvoelden, meer niet.

Ik heb er nooit naar gestreefd om me daarmee bezig te houden en ik ben ervan overtuigd dat het volkomen onbelangrijk is. Er zijn mensen die de toekomst kunnen voorspellen, het is echter aan ons om ons op een realistische manier te ontwikkelen naar het ware Doel en de zin van de Schepping. En wat heel belangrijk is: wij moeten ’een volle wagon’ van zeven miljard mensen met ons mee trekken.

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/14/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: