Fouten Vermijden

laitman_629_3Vraag: Maakt een mens die zich bezighoudt met spiritualiteit geen fouten, denkt hij goed na en is zo iemand bij alles wat hij doet wijs en verstandig?

Antwoord: Een spiritueel mens is iemand die de spirituele eigenschap in zichzelf ontwikkelt en op die manier verder komt.

Er zijn geen fouten op het pad van een spiritueel mens omdat hij constant begeleiding krijgt, instructies en hulp onderweg, daarmee komt hij verder, de snelheid van zijn vooruitgang hangt echter van hem zelf af.

Als een mens zich op een serieuze manier richt op het versnellen van zijn spirituele ontwikkeling, wordt zijn pad eenvoudig, gemakkelijk, aangenaam en korter. Wanneer hij dat niet doet, dwaalt hij rond en maakt hij veel moeilijkheden mee, hij komt dan wel verder, maar langzaam.

Zelfs ‘gewone mensen’ komen in onze wereld steeds verder in de juiste richting, niet bewust maar onder de invloed van de tegenslagen van de Natuur, dit is het verschil met een onafhankelijke ontwikkeling.

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/21/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: