Een Spiritueel Mens

laitman_214Vraag: Wie kan zich, naar uw mening, als een spiritueel mens beschouwen?

Antwoord: Dat is iemand die zichzelf overstijgt met de hulp van de Wijsheid van Kabbalah, hij creëert daardoor een nieuw gevoel in zichzelf, ‘een ziel’ genaamd. Een mens die dit doet, neemt door de eigenschap van geven spirituele substantie waar, niet in zichzelf maar buiten zichzelf. In onze wereld zijn er maar weinig dergelijke mensen, niemand herkent hen, zij worden aan niemand onthuld en zij geven aan niemand les.

De enige organisatie die zich hier op een serieuze manier mee bezighoudt is Kabbalah La’Am (Kabbalah voor het Volk), deze organisatie werkt als een internationaal Kabbalah Educatie Centrum, dat zich als doel stelt de Wijsheid van Kabbalah aan mensen te onderwijzen, want zij ontvangt deze opdracht van Boven. We proberen om de juiste voorwaarden te scheppen, zodat iedereen die een spirituele staat wil bereiken en de wereld buiten zichzelf wil voelen, dit kan bereiken.

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/21/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed