Wegen Naar De Schepper

laitman_259_02Vraag: De meeste nieuwe studenten zijn heel gedreven en enthousiast over het bestuderen van de Wijsheid van Kabbalah en de methode, ze zien het als een redding voor hun leven. Ze onderscheiden zich allemaal door het feit dat ze zoeken naar de betekenis van het leven. Ik ben gekomen omdat ik niet in staat was om aan de druk van het egoïsme te ontsnappen.

Ik ben heel verbaasd omdat ik op een heel andere manier begonnen ben dan alle anderen. Zij waren vol inspiratie. Ze waren allemaal op zoek naar de betekenis van het leven. Maar ik kwam omdat ik zo niet verder kon. Is mijn weg normaal?

Antwoord: Er zijn vele wegen om de Schepper te bereiken, wegen die wij niet uitkiezen maar waardoor de Schepper ons leidt. Het gevoel dat we bevrijd willen worden van ons ego is een vergevorderd gevoel, zo iemand bevindt zich dichtbij het Doel!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed