Hoe Kunnen Wij Fysieke Problemen Oplossen?

laitman_528_01Vraag: Is het belangrijk om Kabbalistische teksten steeds weer opnieuw te lezen?

Antwoord: Nee, dat is niet noodzakelijk. Lees wat je graag leest, wat dichtbij je staat, zodat je het gevoel hebt dat de tekst voor jou geschreven is. Eigenlijk is ook dat niet nodig. In principe maakt het niet uit wat je leest van de ware Kabbalistische bronnen, want het belangrijkste is dat je in je hart je streven en verlangen naar het Licht voelt.

Je zult geleidelijk aan voelen dat je, in antwoord op je grote verlangen, dichter bij de Schepper komt, dat je dat boven je problemen uit voelt, problemen die je door deze zelfde Kracht gegeven worden zodat je je tot Hem zult wenden. Na een roep tot Hem verdwijnen de problemen, je krijgt een korte adempauze, vervolgens weer een probleem en weer je streven en verlangen naar de Schepper.

Alles komt van de Schepper en alles wordt opgelost door dichter bij Hem te komen.

Vraag: Moet ik me met de vrienden verbinden als ik een bepaald probleem wil oplossen en dan met hen samen een boek lezen om de positieve Kracht aan te trekken?

Antwoord: Ja, de oplossing van het probleem ligt bij de verbinding met de vrienden, maar dit betekent niet dat je niets hoeft te doen aan de oplossing op het niveau van onze wereld.

Je kunt fysieke problemen niet uitsluitend op een spirituele manier oplossen. Je moet zeker ook op het fysieke niveau handelen, de oplossing zal komen door je verbinding met de vrienden en met de Schepper.

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/7/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed