Hoe Effectief Is De Workshop?

laitman_938_04Vraag: Hoe effectief is de workshop als vrienden alleen maar – en dat al jarenlang – uw woorden herhalen tijdens de workshops en in feite hun denken gebruiken (het ego) zonder er hun gevoel bij te betrekken? Moeten we er emotionele oefeningen aan toevoegen?

Antwoord: Een mens herhaalt automatisch wat er in boeken staat of wat hij gehoord heeft, zoals een kind dat doet, het gebeurt maar zelden dat hij op een dieper niveau begrijpt wat hij leest of zegt.

Dit is een normaal proces, zowel in onze wereld als in de Hoge Wereld. In beide gevallen ontwikkelen we ons onder de invloed van het Omringende Licht, maar als het gaat over spirituele ontwikkeling vragen we het Omringende Licht om hulp, we doen dat met elkaar door onze speciale inspanningen: de groep, ons diepe verlangen naar verbinding en eenheid, Kabbalistische teksten, enz.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed