Het Einde Van De Operatie “Magic Carpet”

laitman_933Vraag: De Operatie “Magic Carpet”, op grond waarvan de laatste 17 Joden uit Jemen naar Israël zijn gebracht, is tot een einde gekomen. Zullen alle Joden die zich nog steeds in de diaspora bevinden naar Israël terugkeren?

Antwoord: Nee, ze zullen niet allemaal hier komen, en dat is ook niet nodig. We bevinden ons in de laatste fase van de implementatie van het proces waarin de samenleving tot gelijkenis met de Schepper moet komen, dit betekent dat we naar het volgende niveau van ons bestaan moeten opstijgen.

Daarom zijn alle biowetenschappen en kunsten vastgelopen, het is niet het definitieve einde, maar een muur waar we overheen moeten klimmen en de ladder om over die muur te kunnen klimmen is de Wijsheid van Kabbalah. Het is niet nodig dat alle Joden naar Israël komen om die klim te volbrengen. We weten niet eens waar de tien verloren stammen zijn, daarom maakt het niet uit wie, waar, of wat je bent.

De laatste klim moet worden volbracht door een kleine groep joden, waar de gehele mensheid zich geleidelijk bij aan zal sluiten. Daarom zal het niet per definitie gebeuren op de manier waarop wij het verwachten, hoewel de tien verloren stammen wel moeten worden gevonden.

Vraag: Zal ​​het gebeuren als de vertegenwoordigers van de tien stammen beseffen dat ze Joods zijn?

Antwoord: Misschien, maar eigenlijk denk ik niet dat het zal gebeuren op een introverte manier, maar eerder op een extraverte manier. Dit betekent niet dat het zal gebeuren door het verzamelen van alle Joden in Israël, maar door de verspreiding van de Wijsheid van Kabbalah over de hele wereld, omdat de Joden geen volk zijn en geen religie, maar een ideologie van de verbinding tussen de gehele mensheid, als één uniek geheel. Nieuwe spirituele punten (in het hart) zullen worden ontstoken in de wereld en er zullen zich steeds grotere cirkels om hen heen vormen.

Ik verwelkom de laatste 17 Joden die hier uit Jemen zijn gekomen en de 70 jaar oude brug hebben afgesloten. Nu moet iedereen op zoek gaan naar de werkelijke component in deze wereld en in de spirituele wereld, namelijk: wie we zijn, waarom we speciaal zijn en op welke manier, zowel van onze kant als van de zijde van de naties van de wereld, en vooral van de zijde van de Hoge Kracht, van de Natuur.

Het verschijnsel genaamd “jood” of “joodse natie” verwijst naar een speciaal deel van de Natuur, naar een speciale eigenschap. Niemand anders heeft zo’n invloed op religie, cultuur, algemene ontwikkeling en meer, want niemand heeft een innerlijke verbinding met het Hoge Niveau van de Natuur. De joden hebben echter deze eigenschap, maar we moeten het in goede banen leiden om onszelf en de wereld in de juiste staat te brengen.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 3/21/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: