Een Antwoord Op Al Je Vragen

Laitman_109Vraag: Waarom gelooft u dat alleen de Wijsheid van Kabbalah een juist en waar antwoord geeft op de vraag naar de betekenis van het leven, het vormen van een gezin, de maatschappij en educatie?

Antwoord: Eenvoudigweg omdat dit alles zich op hetzelfde niveau bevindt. Als gevolg van de Natuur die dit gecreëerd heeft, kan een mens de behoefte naar bewustwording van de vraag over de betekenis van het leven niet zelf bereiken, laat staan dat hij deze vraag zelf kan beantwoorden terwijl hij deel uitmaakt van de natuur.

Einstein sprak hierover toen hij zei dat als iemand op een tafel wil springen, hij hoger dan de tafel moet kunnen springen. Dit betekent dat wij een systeem nodig hebben dat zich ‘hoger dan wij’ bevindt. Daarin voorziet de Wijsheid van Kabbalah. Door deze Wijsheid te bestuderen, wordt het mogelijk om de Kracht aan te trekken die ons zal optillen, de Ohr Makif (Omringend Licht).

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed