In De Armen Van De Schepper

laitman_527_03Vraag: Wat is het juiste om te doen als we klappen krijgen? Iedere staat is anders, hoe kan ik in die staten begrijpen wat de Schepper van mij wil?

Antwoord: De Schepper wil maar één ding van je: dat je steeds dichter bij Hem komt, ofwel individueel, als er op dat moment geen andere keuze is, of samen met de groep. De Schepper heeft met een bedoeling Zijn armen voor je geopend, hij heeft je klappen gestuurd zodat je in je angst naar Hem toe rent.

Maar op het moment dat je gehechtheid aan Hem zwakker wordt, zoals een kind dat eerst heel dicht bij zijn moeder is en zich later van haar wil losmaken, komen er onmiddellijk nieuwe verstoringen en geven ze je de mogelijkheid om je aan de Schepper te hechten.

Hier moeten we ons levenlang naar uitzien! Als je probeert om dichter bij de Schepper te komen door je natuur te veranderen voordat de klappen komen, zal je geen pijn of narigheid voelen, je zult alleen maar voelen dat je baadt in het Hoge Licht! Al het lijden komt voort uit het gebrek aan verbinding tussen ons en het gebrek aan het voelen van de Schepper.

Op het moment dat we Hem voelen in de juiste verbinding tussen ons, zal al het lijden verdwijnen en zal de hele wereld vervuld zijn met goedheid.

Vraag: Wat betekent dat: dichter bij de Schepper komen?

Antwoord: Dichter bij de Schepper komen betekent dat Zijn eigenschappen jouw eigenschappen worden, eigenschappen van geven en onvoorwaardelijke liefde.

From the Kabbalah Lesson in Russian 2/14/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed