Al Onze Besluiten Staan In Verband Met Het Ultieme Doel

laitman_238_02Vraag: Hoe kunnen we de juiste besluiten nemen op de juiste tijd?

Antwoord: We moeten elk besluit in ons leven nemen alsof we een haak uitslaan naar het ultieme doel, we willen het vangen en er dichterbij komen.

Op deze manier moeten we omgaan met alle kleine beslissingen die we onderweg moeten nemen, zoals eten, slapen, studeren, werken, onze kinderen opvoeden, onze relatie met onze echtgenote, etc. Dit betekent dat elk besluit dat we in het leven nemen, te beginnen bij de kleinste dingen tot aan de grootste, eerst verbonden moet worden met ons ultieme doel en dan daarmee in overeenstemming genomen wordt.

Je kunt het bijvoorbeeld vergelijken met sport, als je een Olympische medaille wilt winnen, moet alles wat je doet daarop gericht zijn. In de Wijsheid van Kabbalah is het ultieme doel de onthulling van de Schepper en daarom moeten al onze besluiten in overeenstemming daarmee genomen worden.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/17/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed