“Hoe Kunnen We De Wereldeconomie Redden?”

laitman_202_0Opinie (socialeurope.eu): “We leven in het kader van een financieel systeem dat stabiliteit aan de Amerikaanse dollar biedt. Dit kan nuttig zijn als de belangen van het wereldwijde financiële systeem niet botsen met de belangen van de economie en het financiële systeem van de Verenigde Staten.”

“Het Amerikaanse aandeel aan de wereldeconomie daalde echter van 50% naar minder dan 20%. In de situatie van de afwezigheid van inkomsten uit de uitgifte van effecten, draaide ’s werelds financiële systeem verlies en stopte de economische groei. De crisis is zo groot dat de overwinning van een van deze krachten de andere onvermijdelijk zal vernietigen. Er is hier geen kans op rust, het conflict kan alleen worden beëindigd door de ineenstorting van één van beide zijden, want er zijn geen bronnen van inkomsten voor beide. Daarom zal de strijd alleen maar heviger en dieper worden gevoerd.”

“Het is de vraag of de Amerikaanse economie gered zal worden ten koste van het wereldwijde financiële systeem, of dat de wereldeconomie gered zal worden ten koste van de Verenigde Staten.”

Mijn Commentaar: De mensheid moet door eenheid worden gered. De oplossing ligt niet op het financiële vlak, maar door gelijkvormig te worden aan het alomvattende systeem van de natuur, de mensheid is nu daaraan tegengesteld.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: