Een Nieuwe Globale Ramp

Laitman_703_03In het Nieuws: (washingtonpost.com): ”’s Werelds grootste aquifers (ondergrondse watervoerende lagen) – een bron van zoet water voor honderden miljoenen mensen – raken in een alarmerend tempo uitgeput, volgens de nieuwe NASA-satelliet gegevens die een zeer gedetailleerd beeld geven van de vitale waterreserves die onder het aardoppervlak zijn verborgen.”

“Eenentwintig van ’s werelds 37 grootste aquifers – op locaties van India en China tot aan de Verenigde Staten en Frankrijk – hebben hun omslagpunt van duurzaamheid gepasseerd, wat betekent dat er meer water is verwijderd dan er is vervangen tijdens de tien jaar durende onderzoeksperiode. Onderzoekers hebben dit dinsdag bekend gemaakt. Dertien aquifers laten een afname van watervoorraad zien wat hen in de meest zorgwekkende categorie plaatst. De onderzoekers hebben gezegd dat dit op de lange termijn problemen gaat geven en dat het waarschijnlijk nog ernstiger wordt wanneer de afhankelijkheid van aquifers toeneemt.”

Mijn Commentaar: Door de egoïstische relaties op het niveau van Adam (de mens), veroorzaakt de mens een disbalans op de lagere niveaus van de natuur: het minerale, vegetatieve en animale niveau. Dit leidt tot het gevaar van zelfvernietiging.

De oplossing kan niet worden gevonden op het niveau van de minerale, vegetatieve of animale natuur, maar wel op het menselijk niveau, door middel van het in balans brengen van de relaties tussen mensen en het brengen van een ​​goede onderlinge verbinding tussen mensen. Daarom moeten wij mondiale educatie implementeren.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: