De Formule Van Het Leven

laitman_214Vraag: Waarom moet ik de Wijsheid van Kabbalah bestuderen? Wat zal dit mij uiteindelijk opleveren?

Antwoord: Kabbalah studeren helpt ons om te begrijpen waar we zijn. We leven ​in een bepaald programma van de Natuur, zoals in een matrix, dat ons bestuurt. En door middel van onderlinge verbinding kunnen wij het ook besturen.

Maar dit is alleen het geval als we begrijpen hoe we het programma kunnen beïnvloeden, het gaat niet om het verbeteren van ons fysieke lot, maar om het ontdekken van de betekenis van het leven. Er werd vanaf het allereerste begin een nauwkeurig en permanent existentieel programma in ieder van ons aangebracht. Als we kijken naar de geschiedenis van de mensheid, zien we dat alles zich volgens een bepaald programma heeft ontwikkeld, niemand van ons heeft dat vanaf het begin gepland. Onze bestemming werd vanaf het begin vastgelegd, een mens weet echter niet wat er morgen zal gebeuren.

Vraag: Bestaat er een manier om dat te weten te komen?

Antwoord: Die bestaat zeker. De Wijsheid van Kabbalah is speciaal aan ons gegeven om onze bestemming te ontdekken. Mensen komen niet alleen tot de Wijsheid van Kabbalah om hun bestemming te ontdekken, maar ook om deze te corrigeren. De Wijsheid van Kabbalah is de Wijsheid over het leven, het leven is voor iedereen voorbereid en in die Wijsheid bestaat er een persoonlijke weg voor elk individu.

Vraag: Met andere woorden, de Wijsheid van Kabbalah is een formule waarmee de bestemming van ieder mens bepaald kan worden?

Antwoord: Zeker, mijn studenten en ik bestuderen dat. Deze Wijsheid is min of meer universeel voor iedereen, maar lijkt voor iedereen anders bij de toepassing ervan.

From the Webinar on zahav.ru 2/10/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: