New Life 666 – 2015: Goed En Kwaad

New Life 666 – 2015: Goed en Kwaad

Dr. Michael Laitman in gesprek met Oren Levi en Tal Mandelbaum ben Moshe

Samenvatting:

We leven in een tijd waarin wij een gunstige invloed kunnen uitoefenen op onszelf en de wereld, we weten echter niet hoe we dat moeten doen. We leven in een ingewikkeld systeem en kennen er slechts een heel klein gedeelte van. We kunnen echter leren hoe we ermee om kunnen gaan. Dit maakt de joden speciaal en dit is tevens de oorzaak van het feit dat de wereld ons haat. Wij hebben de sleutel tot het geluk van de wereld in handen.

Onze slechte onderlinge verhoudingen vernietigen de wereld. We hebben slechte gedachten over elkaar, daarom staan onze vijanden op om ons te vernietigen. In Israël en de wereld zal vrede en goedheid heersen als wij hier in Israël goed willen zijn voor elkaar. Het is een natuurlijk verschijnsel dat wij slechte gedachten hebben over iemand, we moeten echter leren hoe we er bovenuit kunnen stijgen.

Zoals er staat geschreven: “Liefde bedekt alle overtredingen.”  We moeten niet discussiëren over de vraag wie gelijk heeft en wie niet, maar er eenvoudigweg bovenuit stijgen naar verbinding.

From KabTV’s “New Life #666 –2015: Good and Bad” 1/1/16

icon for podpress Video: Play Now | Download
icon for podpress Audio: Play Now | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed