New Life 508 – De Volle Waarheid Over De Hoge Kracht

New Life 508 – De Volle Waarheid Over De Hoge Kracht

Dr. Michael Laitman in gesprek met Oren Levi en Tal Mandelbaum ben Moshe.

Samenvatting

Er is een werkend systeem waardoor het universum omringd wordt, de verschillende Krachten van dit systeem werken in onze wereld. Boven deze Krachten is Eén Kracht aanwezig. Het Doel van onze spirituele ontwikkeling bestaat uit het leren kennen van de Hoge Kracht, te leren begrijpen dat deze Kracht vanuit ons innerlijk werkzaam is en in ons spreekt.

Alle Heilige Bronnen leren ons hoe we de Hoge Kracht kunnen ontdekken. De Wijsheid van Kabbalah vertelt ons dat wij niet blindelings moeten geloven dat deze Kracht bestaat, maar dat wij dit zelf moeten onderzoeken, bestuderen en ontdekken.

De grote Kabbalisten waren heel wijze mensen die duizenden jaren geleden leefden. Zij hebben vele niveaus ontwikkeld en boeken geschreven waarin zij de innerlijke geheimen van het Hoge Systeem gecodeerd hebben opgeschreven. Al deze boeken leren ons hoe we de Hoge Kracht kunnen bereiken.

In onze tijd is de Wijsheid van Kabbalah onthuld en nodigt zij iedereen uit om te leren hoe wij de ziel kunnen ontwikkelen om de Hoge Kracht te leren kennen, het is de eigenschap van Liefde en Geven, de goede, barmhartige Kracht. Op deze manier hebben de Kabbalisten van vroeger de grenzen van tijd en ruimte doorbroken, zij hebben de boodschap over de Kracht van Liefde en Geven via de boeken, die zij geschreven hebben vanuit “Heb je vriend lief als jezelf”, aan ons doorgegeven.

From KabTV’s “New Life #508 – The Whole Truth About The Upper Force,” 1/22/15

icon for podpress Video: Play Now | Download
icon for podpress Audio: Play NowDownload|  

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: