Moet Een Vrouw Toegeven Aan Haar Man?

Laitman_095Vraag: Als een vrouw zich op spiritueel gebied wil ontwikkelen en haar man op het niveau van deze wereld wil blijven, moet zij dan toegeven, haar man gehoorzamen en op dat aardse niveau blijven? Heeft het zin om zo’n gezin in stand te houden?

Antwoord: Ik denk niet dat een man zijn vrouw ertoe kan dwingen om alleen maar op het aardse niveau te blijven. Ze kan de kinderen opvoeden, voor het gezin zorgen en tegelijkertijd tijd voor zichzelf vinden.

Een vrouw weet van nature hoe ze dit tactvol kan aanpakken, want vrouwen hebben overzicht in deze wereld. Mannen zijn in de regel niet zo pragmatisch. Ze zijn minder goed georganiseerd en staan niet zo realistisch in het leven, terwijl vrouwen stevig op twee benen staan en veel pragmatischer zijn.

Mijn advies is: dwing je man niet om net zo te zijn als jij en hij mag jou niet dwingen om te zijn zoals hij. Als je ervoor zorgt dat je voor het huishouden zorgt en een goede, vriendelijke verhouding met je man hebt, moet je geen verstoringen teweeg brengen in de familie relaties.

From the Kabbalah Lesson in Russian 12/6/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed