Immigranten, Engelen Van Het Anti-Semitisme

laitman_547_05Vraag: de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd dat het antisemitisme een veel breder fenomeen is dan ze had gedacht en dat we het daarom actief moeten bestrijden.

Zij denkt dat het antisemitisme naar Duitsland werd gebracht door immigranten die een hekel hebben aan Israël en de joden. Is dit het probleem?

Antwoord: Nee, dit is het probleem niet. De wereldbevolking is niet gelukkig met het leven en oefent dus druk uit op de joden die slechts 0,1% van de wereldbevolking vormen. De mensheid ziet hen als degenen die de schuld van alles zijn. Dit is een natuurwet, in Kabbalah boeken wordt erover gesproken. Het heeft niets met mevrouw Merkel te maken.

Engelen zijn natuurkrachten en één van deze krachten wordt antisemitisme genoemd. Het is een heel grote, massieve, kwade, direct werkende kracht die volledig onder toezicht van de Schepper staat.

Zoals alle natuurkrachten werkt deze kracht in absolute overeenstemming met het plan van de schepping, om de mensheid naar haar juiste vorm te brengen, dit wordt bereikt door middel van heropvoeding van het kwade naar het goede, zodat de mensheid zal beseffen wat kwaad en wat goed is. Dan zal zij de diepten van het universum bereiken. De mensheid moet alle fasen van haar ontwikkeling meemaken en het joodse volk zal hierin de leiding hebben, bestaande uit een groep mensen die met elkaar verbonden waren en uit Babylonië trokken om zich te ontwikkelen.

Als zij hun opdracht vervullen, zal het antisemitische geweld hen voorzichtig naar voren trekken in plaats van hen aan de achterzijde vooruit te duwen, te steken, te raken en hen het vuur aan de schenen te leggen. Dan zal er een rode loper voor hen uitgerold worden, zodat ze zich zullen kunnen ontwikkelen en een goed voorbeeld voor de wereld zullen zijn door te laten zien hoe de mensheid één moet worden met de Natuur.

Daarom zijn de joden schuldig aan het lijden van de mensheid en in feite zijn ze de schuld van alles.

Vraag: Zijn immigranten ‘engelen’ die helpen bij het versnellen van dit proces?

Antwoord: Natuurlijk, immigranten zijn katalysatoren waardoor de mensheid gepusht wordt. Zij vervullen hun opdracht.

Vraag: Betekent dit dat zij de wereld laten zien dat de druk op de joden juist is?

Antwoord: Absoluut. De verontruste mensheid laat aan de joden zien wat hun plaats in de wereld is.

De joden zullen een voorbeeld gaan geven op het gebied van de juiste onderlinge relaties en van de wijze waarop men gelijkvormig kan worden aan de Natuur. Als dit gebeurt, zal de gehele Natuur en de Hoge Kracht die alles bestuurt, worden onthuld. De mensheid zal begrijpen waarom zij bestaat en zij zal haar ware eeuwige volmaakte vorm verwerven.

Vraag: Klinkt het niet heel erg arrogant dat de wereld moet opvolgen wat de joden doen en dat zij de joden daarbij moeten helpen?

Antwoord: Zij zullen ons graag helpen. In de mate waarin ze nu een hekel hebben aan de joden en hen willen doden, zullen ze dan van hen houden en hen helpen, want dit is de wet van de Natuur.

Wij maken ook deel uit van deze Natuurwet en daarnaast kunnen we van andere naties horen dat wij een speciaal volk zijn, hoe kan het dat 7 miljard mensen een bijzondere relatie hebben met 10 miljoen mensen? Het is een volkomen natuurlijk gebeuren dat men denkt dat wij speciaal zijn, maar om de een of andere reden benijdt men ons niet.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 1/24/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed