De Spirituele Wereld – Eén Voor Iedereen

laitman_938_02Vraag: Is de spirituele wereld die wij bereiken voor iedereen hetzelfde of heeft een ieder zijn eigen spirituele wereld?

Antwoord: De spirituele wereld die we bereiken is dezelfde voor iedereen, maar een ieder bereikt haar vanuit een enigszins verschillend perspectief, binnen de eigenschappen die hij heeft, net zoals in onze wereld.

We nemen aan dat we ons in onze wereld in dezelfde ruimte bevinden, maar toch ervaren we onze wereld ieder op een andere manier. Dit komt omdat een ieder van ons een verschillende samenstelling van basis eigenschappen heeft en dat zijn de criteria waardoor we de wereld bereiken.

From Lesson in Russian 12/27/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed