Het Geheim Van De n-Dimensionale Ruimte

laitman_237Vraag: Ik ben wiskundige en ik lees TES en The Introduction to TES op een diep niveau. Ik voel de materie. Wiskundigen kunnen een n-dimensionale ruimte niet beschrijven. Hoe kunnen we volgens de Wijsheid van Kabbalah deze ruimte bereiken?

Antwoord: Het is onmogelijk om deze ruimte te beschrijven met de eigenschappen die ons door de natuur gegeven zijn. Daarom wordt de Wijsheid van Kabbalah een geheime wijsheid of verborgen kennis genoemd. Ze is echter niet geheim of verborgen, maar om haar te onthullen is het voor de mens noodzakelijk om de eigenschappen van de Hogere Wereld te ontwikkelen.

Een meerdimensionale ruimte kan alleen binnen een mens gevormd worden, binnen de ruimte die in hem gecreëerd wordt als gevolg van zijn inspanningen om de eigenschappen van de Hogere Wereld te ontwikkelen. Dankzij de verbinding in de groep neemt hij de spirituele wereld rechtstreeks waar.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: