Een Verschillend Lot, Eén Doel

Laitman_115_04Vraag: Waarom is er aan een ieder van ons een ander lot gegeven?

Antwoord: Omdat de acht miljard mensen die deze planeet bevolken met elkaar een integraal systeem vormen dat uit tien Sefirot bestaat. Tien Sefirot is het systeem van de mensheid, een krachtig systeem dat uit tien componenten bestaat, het is één compleet en uniek geheel dat ons allen omvat met al onze eigenschappen.

 

 

 

Kabbalisten bestuderen en onderzoeken het systeem: wie zich erin bevindt, tot welk deel men behoort, hoe de volkeren zich erin verbinden en de manier waarop het tot een totale integrale eenheid zal leiden. Dan zal de hele mensheid in evenwicht zijn met de ons omringende natuur en zullen we opstijgen naar het volgende niveau van onze evolutie, naar een andere dimensie.

Een mens die de Wijsheid van Kabbalah bestudeert en waarneemt, ziet deze tien Sefirot. Enerzijds is hij erin opgenomen, in de handelingen ervan, tegelijkertijd is hij nog steeds met handen en voeten aan de mensheid gebonden en moet hij zorgen voor haar spirituele opgang.

From the Kabbalah Lesson in Russian 11/8/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: