De Mens En De Schepper Zijn Partners

laitman_571_03Vraag: Komt het door de keuzes die ik maak dat ik systematisch faal in het vinden van een baan en ook in mijn huwelijk faal, of is dit van tevoren door de Hogere Machten bepaald ?

Antwoord: Je moet proberen om alles te doen wat in je vermogen ligt om je situatie te verbeteren, tegelijkertijd moet je echter begrijpen dat alles van de Hoge Kracht afhangt. Dit betekent dat je moet geloven dat alles van dezelfde Kracht komt, tegelijkertijd span je je van jouw kant in voor correctie. Zo worden jij en de Schepper partners en bepalen jullie samen je pad.

Vraag: Wat moet ik doen als ik niet geïnteresseerd ben in het bestuderen van de Wijsheid van Kabbalah, maar het leven me de ene klap na de andere bezorgt en me naar de studie leidt?

Antwoord: Wees er dankbaar voor, want als de tegenslagen die het leven je brengt er niet zouden zijn, zou je de wijsheid van Kabbalah niet hebben gevonden. Je beoordeelt je staat op een heel goede manier. Er zijn mensen die Kabbalah studeren en een hekel hebben aan zowel de studie als aan de Kabbalisten, ze voelen zich echter verplicht om door te gaan met de studie. Later, begrijpen ze op een dieper niveau hoe groot de schat is die zij hebben ontvangen en waarom de Hogere Krachten hen ertoe noodzaken om te blijven studeren, de studie verandert hen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 11/15/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: