De Levensenergie Aanvullen

Laitman_631_2Vraag: Is het voor een mens mogelijk om zijn verlies aan vitaliteit aan te vullen door gebruik te maken van een Hogere Kracht of door middel van andere bronnen?

Antwoord: Het is mogelijk en noodzakelijk! Als een mens gaat werken aan de ontwikkeling van zijn ziel, ontvangt hij van de Hoge Kracht van de Natuur een enorme hoeveelheid energie. Natuurlijk ondergaat hij moeilijke staten, zoals teleurstellingen, zwakheden, et cetera, maar dankzij zijn doorzettingsvermogen en de belangrijkheid van het Doel verkrijgt hij een indrukwekkend grote Kracht, de liefde voor anderen genaamd, de behoefte om ten dienste van anderen te leven.

Een mens voelt dat de fysieke verlangens van deze wereld voor hem uitgeput zijn en tegelijkertijd beseft hij dat zijn verbindingen met mensen bestaan uit de liefde voor anderen die heeft verkregen. Hij ontwikkelt zich en hij kan verder leven in deze wereld waarbij hij tegelijkertijd de Hogere Wereld voelt.

From the Kabbalah Lesson in Russian 11/08/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed