De Gehele Natuur Beheersen

Laitman_712_03Vraag: Waarom wil de Hoge Kracht dat de mens in deze wereld het plan van de schepping gaat begrijpen en zijn eigen lot kan gaan bepalen? Is dat een teken dat de Hoge Kracht zijn grip op de mens aan het verliezen is?

Antwoord: Deze Kracht wordt doorgegeven aan de mens en hij begint zichzelf en de natuur te beheersen in plaats van dat de Hoge Kracht dat doet.

Het is een onderdeel van het plan en de gedachte van de schepping. Hoewel de Hoge Kracht geleidelijk aan ons wordt doorgegeven, wordt de alomvattende, integrale structuur van het systeem niet aangepast. De mens maakt er echter deel van uit, verwezenlijkt het in zichzelf, beheerst het en wordt op die manier eeuwig en oneindig.

From the Kabbalah Lesson in Russian 11/8/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: