Waardoor Wordt Onze Levensduur Bepaald?

laitman_571_02Vraag: Waardoor wordt de levensverwachting van verschillende mensen bepaald? Uiteindelijk zien we dat zowel heel bijzondere mensen als afschuwelijke moordenaars jong sterven. Zou het zo kunnen zijn dat de zielen van bijzondere mensen al op een hoger plan zijn als we kijken naar de rijping van de ziel in het huidige leven en dat de zielen van de laatstgenoemden zich in een hopeloze situatie bevinden en daarom weggenomen worden om daarna opnieuw geboren te worden?

Antwoord: Dit gaat allemaal over reïncarnatie. Hierbij gaat het niet over lichamen. Je kan een goed of een slecht mens zijn, maar als we het over egoïsme hebben maakt dit geen verschil.

De focus is uitsluitend gericht op het alomvattende systeem dat op optimale wijze tot volledige correctie moet komen. Daarom gaat het alleen over de vervulling van de ziel van een mens. Een mens krijgt een lichaam zodat hij zich vanuit vrije wil in de alomvattende ziel zal kunnen plaatsen, in verbinding met anderen, in totale liefde en een totaal geven.

Als de mens dat kan doen, vindt hij zijn ziel. Wat er dan plaatsvindt, is in overeenstemming met zijn staat op elk gegeven moment.

Als hij dit niet kan, wordt hem een bepaalde hoeveelheid tijd gegeven om zich vanuit vrije wil in de grote gemeenschap in te lijven en misschien zelfs in de spirituele wereld. Als hij van deze mogelijkheid geen gebruik maakt, wordt deze van hem weggenomen en gaat hij naar een volgend leven. Hetzelfde spirituele gen zal zich in een nieuw lichaam kleden, met nieuwe data in een nieuwe omgeving en hij zal opnieuw de mogelijkheid krijgen om zijn opdracht te vervullen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 11/1/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed