Hoe Kom Je Achter Je Bestemming?

Laitman_083Vraag: Hoe kom je achter je bestemming?

Antwoord: Dit is inderdaad een probleem. De natuur pusht ons en spoort ons aan om duidelijkheid te krijgen over onze bestemming, wij moeten hier echter ook wat voor doen.

Hoe vinden we de betekenis van het leven? Een mens moet op een heel subtiele manier naar zichzelf luisteren en wat het belangrijkste is: er vooral niet bang voor zijn om het comfort waaraan hij gewend is achter zich te laten.

Als we een aangenaam plekje hebben gevonden, zijn we gewend om daar lang te blijven. Maar om iets te vinden moet je opstaan, ergens naartoe gaan, iets leren, je voor iets inzetten, dingen laten gaan, enz.

Nu echter de wijsheid van Kabbalah is onthuld, wordt een mens daardoor op een hoger niveau gebracht, het niveau van zelfbewustijn, zelfverwerkelijking en zelfonderzoek, waardoor het nu eenvoudiger voor ons is om in onszelf te graven en dan de vragen te beantwoorden die in ons naar boven komen. Zo komen we snel tot het begrijpen van de betekenis van het leven en de realisatie ervan.

From the Kabbalah Lesson in Russian 10/25/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: