Bureaucratie In De Gezondheidszorg

laitman_566_02Opmerking: Er wordt op het ogenblik veel gepraat over de vreselijke bureaucratische situatie in de gezondheidszorg in Israël.

Antwoord: Artsen zijn over het algemeen de zwakste organisatoren en business managers.

Dus de behandeling van mensen wordt ook een probleem omdat alles afhangt van de juiste organisatie. Het systeem van de gezondheidszorg moet het bedrijf beheren, dan wordt alles beter. Een vrije of semi vrije-vakbond voor de gezondheidszorg is niet effectief.

Vraag: Zal ​​het betalen voor medicijnen niet leiden tot een publiek oproer?

Antwoord: In plaats van de hele bevolking voor de gezondheidszorg te laten betalen, zou ik het zorgstelsel verantwoordelijk willen houden voor elke shekel die erin wordt geïnvesteerd, zodat er echt voor het welzijn van mensen wordt gewerkt en men behandeld wordt zoals het behoort te gebeuren. Dit zou veel effectiever zijn.

Tegenwoordig is onze wereld georganiseerd volgens egoïstische principes en de gezondheidszorg moet juist daarom gedetailleerd gereorganiseerd worden. Anders bereiken we niets. Als we socialistische principes in een egoïstische wereld zouden introduceren, zou het hele systeem daardoor meteen verslonden worden.

From KabTV’s “Conversations with Michael Laitman” 11/18/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed