Onder De Bescherming Van De Natuur

laitman_933Vraag: Waardoor wordt de kracht van een land bepaald, door een omvangrijk kernwapen arsenaal?

Antwoord: Wapens zeggen niets. Zelfs als je deel uitmaakt van militaire blokken of van de bescherming van de sterkste landen ter wereld garandeert dat geen veiligheid.

Het is hetzelfde als wanneer je je te midden van onbetrouwbare honden bevindt, je weet niet wie er door hen het volgende moment gebeten zal worden. De enige mogelijkheid om ons te verdedigen bestaat uit gelijkvormig worden met de Hoge Kracht. Alleen Israël is in staat om de sterkste natie van de wereld te worden. De hele wereld is afhankelijk van Israël.

De Hoge Kracht is de alomvattende Kracht van de Natuur die alle onderdelen van de natuur draagt: het minerale deel, het vegetatieve, animale en menselijke deel. We bestaan in het netwerk van krachten dat ons bestuurt en onze vooruitgang stimuleert.

Op het aardoppervlak ontstond eerst de minerale natuur, daarna kwam er een vegetatieve laag, toen kwamen de dieren en de mens verscheen als laatste. Natuurlijk was dit geen toeval.

Onze onwetendheid over het hoge systeem van bestuur heeft een onaflatende invloed op ons. Ik bestudeer dit systeem nu veertig jaar, ik ken de wetten ervan, de formules en de methoden van communicatie om zeker te zijn van een positief antwoord van het systeem.

Als Israël zich op de juiste manier gedraagt, zal het Hoge Bestuur de wereld op een manier organiseren waardoor niemand ons ooit nog schade zal toebrengen of ons met negatieve gedachten zal benaderen. Intifada, oorlogen … het zal allemaal stoppen! Alle landen zullen onze beste vrienden worden.

Vraag: Welke kracht kan ons verdedigen?

Antwoord: De alomvattende kracht van de natuur die onze gedachten en verlangens bestuurt en onze handelingen bepaalt. Waar komen onze gedachten en verlangens vandaan? We krijgen ze uit het netwerk waardoor de wereld bestuurd wordt.

We bevinden ons in een strak, nauwkeurig georganiseerd systeem dat ons bestuurt. Wetenschappers stellen vast dat men ontdekt dat er dagelijks een intensievere verbinding is tussen microben, partikels, golven, gedachten, verlangens, organismen …

Schijnbaar is het zo dat elk lichaam een eigen leven leidt, er is echter een wolk van ontelbare invloeden om ons heen. Deze wolken ‘overlappen’ elkaar.

Als wij willen weten hoe we kracht en veiligheid willen verspreiden, moeten we de aard van het alomvattende systeem kennen. Wat is anders het verschil tussen ons en dieren die niet weten wat er het volgende moment met hen zal gebeuren?

From KabTV’s “A New Life” 10/8/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed