Na De Tragedie In Parijs, Deel 2 – Wat Wordt Er Door De Terroristen Voorbereid Voor De Wereld?

Laitman_408Vraag: Op internet was er een huiveringwekkende video te zien over de manier waarop de leden van ISIS honderden kinderen in één keer hebben gedood. Het lijkt op beelden van de genocide onder Hitler.

Is het geen tijd voor Israël om in te grijpen in Syrië om te proberen om het terrorisme tot stoppen te dwingen? We houden de wereld verantwoordelijk omdat men tijdens de Holocaust gezwegen heeft en de Joden niet in bescherming heeft genomen. Waarom zwijgen we nu zelf?

Antwoord: Israel is niet in staat om zich te mengen in wat er in Syrië gebeurt omdat dit conflict een interne Arabische kwestie is. Deze eindeloze oorlog duurt de hele geschiedenis al voort, het zal op een onschuldige grap lijken in vergelijking met de acties die zij nu voor de wereld aan het voorbereiden zijn.

De opzet van de Islamitische extremisten is heel simpel: ofwel alle ongelovigen zullen van de aardbol verdwijnen alsof ze nooit hebben bestaan, ​​of ze zullen moslims willen worden. Op weg naar het bereiken van dit doel kunnen er verschillende wegen worden gevolgd.

Ze kunnen wachten totdat er een kans is dat je ermee instemt: ze zouden je onder druk kunnen zetten en aanmoedigen. Het zou kunnen dat – zolang het voor jou niet mogelijk is om ​​moslim te worden – dit je wordt toegestaan op voorwaarde dat je hen regelmatig een grote som geld betaalt.

Vraag: Denkt u dat ze terroristische activiteiten voorbereiden die wreder zullen zijn dan wat we in Parijs hebben gezien?

Antwoord: Wanneer er terroristische activiteiten plaatsvinden in de straten van Israël, is het voor iedereen duidelijk dat er veel meer acties zijn gepland, maar dat ze door de veiligheidstroepen zijn verhinderd en ontmanteld. Anders zouden er in Israël gebeurtenissen plaats gevonden hebben die nog ernstiger zouden zijn geweest dan wat in Parijs gebeurd is. Maar hierover wordt gezwegen om de bevolking niet bang te maken.

Vraag: Er wordt gezegd dat het Israëlische leger heeft gewaarschuwd voor de terroristische actie die in Parijs stond te gebeuren.

Antwoord: Israël heeft zelfs op voorhand gewaarschuwd voor de geplande bomaanslag op het Russische vliegtuig.

Commentaar: Afgaande op wat er gebeurt, zijn de terroristen onmenselijk en harteloos. De vreselijke beelden die ze in het leven hebben geroepen zouden in de meest morbide fantasie niet kunnen worden bedacht.

Antwoord: Terroristen komen uit een ander deel van de natuur voort en zij willen iedereen bang maken. Zij hebben het doel om te laten zien hoe daadkrachtig ze zijn en dat niets hen tegenhoudt. Ze maken zich nergens bezorgd over: leven of sterven, het belangrijkste is het doel, en dat moet worden uitgevoerd. Dit doel moet hier en nu tegen elke prijs bereikt worden.

We zien dat steeds meer mensen zich dagelijks bij hen voegen. Dit komt omdat mensen van macht houden, van een duidelijk doel, een doel dat de moeite waard is om voor te leven. Als iemand fanatiek wordt, wordt zijn leven heel eenvoudig. Dit komt omdat een modern mens geen voldoening in het leven voelt, geen doel heeft. Cultuur, onderwijs en wetenschap interesseren hem niet, alles bevindt zich in een crisis, in een impasse. Het is niet duidelijk waarvoor men moet leven. En plotseling begint er iets voor hen in het leven te stralen. Ten gevolge hiervan sluiten veel jonge mensen uit het Westen zich bij ISIS aan.

Voor terroristen is het belangrijk om te laten zien dat zij sterk en gewelddadig zijn, zodat er voor een mens geen andere keuze overblijft dan zich bij hen aan te sluiten. En hoe brutaler en doortastender ze handelen en alles verachten, hoe aantrekkelijker ze worden in de ogen van jongeren.

Een recent voorbeeld uit het nieuws: een Russisch meisje uit een goede familie, student aan een universiteit, werd op weg naar Syrië aangehouden bij de Turkse grens waar ze zich bij ISIS wilde aansluiten. Zelfs de houding die sommige moslims ten opzichte van vrouwen hebben,  hield haar niet tegen.

Wordt vervolgd.

From the Israeli Radio Program 103FM, 11/15/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed