Meesterschap Bereiken

Dr. Michael LaitmanOpmerking: U hebt uw studenten de laatste tijd aangevuurd en aangemoedigd en tegen ons gezegd dat wij ons best niet doen, dat we niet hard genoeg werken en dat we geen vorderingen maken. We krijgen het gevoel dat we uw snelheid niet bij kunnen houden.

Antwoord: Ik zou graag willen dat mijn studenten meer aandacht besteden aan zelfontplooiing. We kunnen van zelfontplooiing spreken als je voor de groep werkt die dan – dankzij jou – enthousiast wordt en aan het werk gaat. Er is geen andere manier.

Het is mijn rol om de Kabbalistische groep naar een staat te brengen waarin het mensen heel duidelijk wordt wat hun problemen zijn, wat hun rol is, hoe zij zich kunnen ontplooien en hoe ze de informatie die we krijgen op de beste en meest efficiënte manier kunnen gebruiken. Dit alles moet in het eigen innerlijk ontdekt worden.

Zij zullen er zelfs experts in worden voordat zij de Hogere Wereld binnengaan. Ze zullen op z’n minst meesters worden op de niveaus waarop we ons nu bevinden, dit betekent dat ze onafhankelijk zullen worden.

From KabTV’s “Secrets of the Eternal Book” 5/6/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: