Hoe Kunnen We Over De Machsom (Barrière) Komen?

laitman_281_02Vraag: Ik ben schrijver (Er is mij verteld dat ik veel gelezen word). Ik heb tientallen mensen bedacht die in een andere wereld wonen, ze zijn vaak reëler dan de levens van veel mensen in deze wereld. Als ik schrijf ben ik overal, behalve in mijn lichaam. Ik heb honderdduizenden mensen aan het huilen en aan het lachen gemaakt, daarbij denk ik niet na over mijn roem en het geld dat ik verdien. Daar denk ik niet aan als ik schrijf, alleen ervoor en erna.

Het leek er op dat ik op de Schepper zou kunnen lijken! Maar mijn literaire werk heeft me niet geholpen om spiritualiteit te bereiken. Ik ben nog niet over de Machsom en er is niets dat ik liever zou willen.

Antwoord: Mijn advies aan jou is het hetzelfde advies als ik aan iedereen geef: ga wennen aan de methode en het waarnemen ervan. Haast je niet en probeer geen stappen over te slaan, want dan zou je iets kunnen missen en vergeten te begrijpen dat alles betrekking heeft op één systeem. Ik stel voor dat je naar één van onze congressen komt.

 *Het volgende blog verschijnt op 23 oktober

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed