De Wereld In Evenwicht Brengen

laitman_938_03Vraag: Stel dat ik naar mensen toe ga om erachter te komen wat hun wensen zijn, maar ze willen alleen maar een lagere hypotheek rente. Wat moet ik daarvan denken en wat moet ik vragen zodat zij – als ik ze ontmoet – de Schepper willen ontdekken?

Antwoord: Het gaat niet over een lagere hypotheek rente. Mensen willen oplossingen in hun leven omdat het leven aan alle kanten druk op hen uitoefent. Ze willen een gezonder en beter bestaan voor zichzelf, hun familie, het volk, de natie en de hele wereld.

Je moet er dus over nadenken hoe je de wereld in evenwicht kunt brengen zodat een ieder, hoe de situatie ook voor hem of haar is, dit punt zal kunnen bereiken.

Als je ‘s morgens wakker wordt moet je je meteen met de groep verbinden, dan zullen al onze evenementen en al onze activiteiten succesvol zijn,

Ik geef jullie een intentie voor de manier waarop je tijdens de 24 uur van een etmaal aan het werk gaat. Als alles waarover je denkt en wat je wilt door de groep gaat, ontwikkel je je naar een staat van evenwicht en harmonie en dan zal alles normaal worden. Als alles niet normaal is, is dat een teken dat je nog geen evenwicht hebt bereikt en bevind je je op een punt waardoor je ervan verwijderd raakt. Je kunt alleen evenwicht vinden in het midden van de groep!

Hierop moet je je dus vanaf het begin van de ochtend richten en aan deze intentie vasthouden, wat er ook gebeurt. Op deze manier zullen we alles oplossen: op je werk, in je persoonlijke leven, in het gezin, overal. Als je dat niet doet zullen je beste verlangens, je activiteiten en je gedachten je steeds verder van het Doel verwijderen.

From the World Zohar Week “Integral Education Convention” Day Three 2/4/14, Workshop 5

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed