Wat Zal Er Met Europa Gebeuren?

Laitman_419Vraag: Wat is uw mening over de invasie van migranten en vluchtelingen in Europa? Wat zal er met Europa gebeuren? Wat zegt de wijsheid van Kabbalah hierover?

Antwoord: Zelfs zonder kennis van de wijsheid van Kabbalah zien we dat verovering altijd zodanig eindigt, dat na verloop van tijd – dit kunnen eeuwen zijn – de veroveraars en de veroverden van plaats verwisselen.

Daarnaast heeft Europa een grote schuld naar zijn verleden, een schuld naar zichzelf en naar de mensen die door Europa veroverd zijn. Daarom is het niet nodig om de migranten als barbaren te beschouwen en de Europeanen als ongelukkige mensen die daaronder lijden. Intussen is de wereld niet veranderd, nauwkeuriger gezegd: onze egoïstische aard is niet gecorrigeerd.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: