Na Ons Komt De Zondvloed

Dr. Michael LaitmanMening (Konstantin Ranks, geoloog): “Het Wereld Natuur Fonds (WWF) heeft aangekondigd dat 13 augustus 2015 de dag van de Earth Overshoot Day is. De essentie van deze dag is dat op deze datum de mensheid de maximale verspilling heeft bereikt van de natuurlijke hulpbronnen die de aarde tot aan het einde van het jaar kan verschaffen. In de resterende dagen, tot aan het einde van het jaar, zullen wij volledig leven op rekening van de reserves die de aarde nog heeft.”

“Wij zijn in een impasse geraakt, de ontwikkeling van de economie leidt tot de vernietiging van de aarde, maar de mensheid heeft geen zin en geen mogelijkheid om de massaconsumptie op te geven.”

Mijn Commentaar: Dit is nu precies waarom de methode van de correctie van onze natuur verspreid moet worden, aangezien dit de belangrijkste en meest realistische taak is. Alleen de erkenning van de mogelijkheid om op een andere, hogere manier te leven, niet vanuit ontvangen maar vanuit geven, zal ons op een hoger niveau brengen, naar gelijkvormigheid met de Schepper en dit zal onze waanzin een halt toeroepen. We gaan naar een nieuw niveau van ontwikkeling. Hetzij door middel van lijden, hetzij door het begrijpen en erkennen van deze noodzaak.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed