Europa Wakker Schudden!

Dr. Michael LaitmanVraag: In Europa leven de mensen redelijk vreedzaam, ondertussen hebben ze geen behoefte aan integrale educatie. Moeten we voor hen een soort plek voorbereiden die dan klaar is als ze ‘vallen’?.

Antwoord: Het is absoluut niet noodzakelijk om te wachten totdat er iemand valt.

Als we het hebben over de liefde voor de ander, over wederzijdse verbinding, verbinding en eenheid, hoe kun je dan wachten totdat iemand valt? We moeten nu met al onze kracht proberen om mensen duidelijk te maken wat onze weg is, zelfs wanneer het ze niet interesseert om naar ons te luisteren, zoals met kinderen die niet naar hun ouders willen luisteren, maar ondanks dat leiden ouders hen op allerlei manieren naar het juiste pad, naar woorden en argumenten, de ouders geven de richting aan en ze worden aangemoedigd.

From the Stockholm Convention “Joy In Unity” Day One 8/30/13, Lesson 1

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed