De Stem Van De Natuur Horen

Dr. Michael LaitmanOm de stem van de Natuur te horen, moet een mens naar onze lessen komen. Het kan niet op een andere manier! De wijsheid van Kabbalah wacht er al honderden jaren lang op om ontdekt te worden, juist met deze bedoeling.

Nu vandaag de wijsheid van Kabbalah in haar praktische, gedetailleerde vorm onthuld is, kan iedereen er – onder de juiste begeleiding – gebruik van maken. Dan blijft alleen de realisatie ervan nog over, wat op zich iets heel eenvoudigs is. Eén pagina is voldoende om het op te schrijven: de onthulling van het Enkelvoudige Hoge Licht dat het onaanzienlijke egoïsme vult.

Maar om deze eenvoud te bereiken, moeten we lezen, studeren, in verwarring raken en er vele jaren over doen om deze waarheid duidelijk te krijgen. De oorzaak hiervan is dat juist eenvoudige dingen het meest gecompliceerd zijn omdat ons ego er tegenin werkt. We moeten het ego voortdurend corrigeren en boetseren zodat het mogelijk wordt om via dat ego de waarheid te gaan zien. In het verleden nam dit jaren moeilijk werk in beslag, in onze tijd is dit eenvoudiger geworden.

From KabTV’s “Conversations with Michael Laitman” 8/5/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed