Autisme – Een Index Om De Maatschappij Te Onderzoeken

laitman_600_02Autistische kinderen zijn als lakmoespapier om de maatschappij en de ouders mee te testen. Wij zijn echter niet bereid om deze kinderen te accepteren omdat wij niet flexibel zijn als het om ons sociale bewustzijn gaat. In feite hebben we dat bewustzijn helemaal niet.

Op de doorsnee scholen van deze tijd is de leraar gericht op het werken met ‘gewone’ kinderen en de rest interesseert hem niet, hij of zij heeft geen behoefte aan autistische kinderen in de klas.

Zeker, er zijn leraren die op een warme manier omgaan met zulke kinderen, maar helaas zijn het er maar heel weinig.

Deze kinderen zijn echter doorgaans heel verbonden met anderen en vol vertrouwen, heel verbonden met degenen die hen nabij zijn. Je weet wat je aan hen hebt, in hun gedrag bestaan geen slechte intenties of gedachten. Daarom stimuleren zij een eerlijke houding in de mensen om hen heen.

From KabTV’s “The Last Generation” 7/09/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed