Praktische Resultaten Van De Wijsheid Van Kabbalah

laitman_214Vraag: Welke praktische resultaten brengt de wijsheid van Kabbalah ons?

Antwoord: Wij zijn verrast waarom in deze wereld alles “op de een of andere manier niet gebeurt zoals wij het willen”, we begrijpen niet waarom wat wij doen constant negatieve resultaten en reacties ten gevolge heeft.

De wijsheid van Kabbalah legt uit dat de oorzaak van al ons falen is dat wij geen rekening houden met de voorwaarden, dat alles wat wij doen door een ‘Blok’ heengaat, het ‘Doel van de Schepping’ genaamd.

Wij zenden daar door onze handelingen – of beter gezegd: door onze intenties – signalen heen. In de mate waarin deze signalen overeenstemmen met het Scheppings programma hebben zij een positieve invloed op ons. En in de mate waarin zij niet in overeenstemming zijn met het Scheppingsdoel, hebben zij een negatieve invloed (er is hier sprake van een tegengestelde negatieve correlatie).

Zolang wij dit systeem van het Bestuur van de Schepping, waardoor de Schepping naar het Doel gebracht wordt, nog niet in ons opgenomen en begrepen hebben, hebben we te maken met onverwachte en onaangename gebeurtenissen en begrijpen we niet dat dit een reactie is op wat wij doen.

De wijsheid van Kabbalah onthult het Orgaan dat dit bij ons veroorzaakt en door ermee te werken leren wij om volgens dit programma onze handelingen te corrigeren en alle onaangename verrassingen te elimineren.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: