Op De Schouders Van De Grote Kabbalisten

laitman_940Vraag: Is er nog iets overgebleven van het grote werk van de Kabbalisten die door de geschiedenis heen geleefd hebben?

Antwoord: Natuurlijk! Wij staan op hun schouders, daarom lijken wij zo sterk en verstandig. Maar we hebben niets van onszelf! We hebben alles van de Kabbalisten uit het verleden gekregen en nu kunnen wij toevoegen aan de fundamenten die zij gelegd hebben.

Dit zal op twee manieren gebeuren: allereerst moeten we de methode van eenheid wijd verspreiden onder de mensen die in Israël wonen en onder de Joden op de hele wereld.

Ten tweede zal de druk van buitenaf, die uit Europa, Amerika, Rusland en alle overige landen in de vorm van verschillende boycots merkbaar is, toenemen.

Uiteindelijk zal de druk van buitenaf en de innerlijke disseminatie duidelijk maken waarom dit gebeurt en hoe wij dingen waardoor mensen beïnvloed worden, kunnen veranderen, men zal begrijpen dat de enige manier waarop we alles kunnen voltooien bestaat uit zelfcorrectie.

Wij kunnen onszelf alleen beschermen door ons te ontwikkelen en door de eigenschappen van verbinding, liefde en geven naar de wereld te brengen. Wij moeten alles in onszelf en in de relatie tot elkaar ontdekken, dan zullen golven van eenheid en liefde zich van ons uit verspreiden naar alle volkeren op aarde.

From KabTV’s “The Last Generation” 6/14/15

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: